Outsourcing

Marabes is uniek in haar dienstverlening. Wij bieden een complete service en ontzorgen onze aangesloten administratie- en accountantskantoren. Onze aanpak is volledig ‘inhouse’ en specifiek afgestemd op de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Van een specifiek bedrijfsonderdeel tot het verzorgen en beheren van de complete financiële administratie.

Ons team brengt flexibiliteit en daadkracht naar een hoger niveau. Al onze oplossingen zijn op maat gemaakt en worden afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij werken met een Nederlands frontoffice en een internationaal backoffice, zo blijft de communicatie altijd duidelijk en transparant. Maak kennis met onze oplossingen.

Maak kennis met onze oplossingen

Secretariële werkzaamheden

Periodieke verwerking van administratie

Crediteuren & debiteurenbeheer

Communicatie en vertaling

Opstellen van rapportages

Opstellen van fiscale aangiften

Opstellen van jaarrekeningen

Ondersteuning in audit werkzaamheden

Extra backoffice personeel

Ons concept creëert de mogelijk om extra mankracht beschikbaar te hebben, zonder alle rompslomp. Onze oplossingen worden dan ook op maat gemaakt, waarbij efficiëntie en effectiviteit de basis vormen. Middels onze unieke werkwijze helpen wij organisaties zich optimaal te profileren. Ontdek de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op